Inspiratie

Bij ons gaat verandering hand in hand met inspiratie. Wij zijn hier om jouw Verandermakers te ondersteunen en te versterken. Met begrip van menselijk gedrag als onze kompas, begeleiden we je naar succesvolle verandering en innovatie.

Menselijk Gedrag Begrijpen

Verandering begint met begrip. Wij geloven dat de sleutel tot succes al aanwezig is binnen jouw organisatie, maar soms zijn de juiste inzichten en tools nodig om deze te ontsluiten. Het begrijpen van de mens en het gedrag is de basis voor effectieve verandering.

Onze spreker!

Roderick zijn kracht ligt in het begrijpbaar maken van wat menselijk gedrag is en dat te koppelen aan jouw verandering, innovatie of organisatie.

Met jarenlange ervaring in veranderprocessen, het onderwijs en een stevig wetenschappelijk fundament als PhD heeft Roderick een scherp inzicht in wat mensen motiveert en bovenal hoe dit van invloed is op jouw organisatie.

Zijn optredens zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en praktisch toepasbaar. Met zijn humor en wat rebelsheid kan hij zorgen voor een nieuw perspectief.

Onze workshops

Onze workshops combineren de kracht van menselijk gedrag met veranderingsprocessen en bovenal jouw Verandering. We delen bewezen inzichten uit de gedragspsychologie en bieden praktische instrumenten om deze inzichten toe te passen in jouw Verandervraagstuk en we kijken naar jou als Vermaker in het proces. Want misschien ben jij wel het belangrijkste instrument. We doen dit aan de hand van vier pijlers: Verdieping, Praktische Toepassing, Empowerment en Verbinding.