Innovatie en Implementatie.

Verander- en innovatietrajecten, dat doen we samen. Samen met de Verandermaker uit jouw praktijk. Wie die Verandermaker is, dat ligt aan jouw organisatie, maar je kunt denken aan een manager, innovatiemedewerker/manager, een HR-medewerker of bijvoorbeeld iemand van Learning & Development.

Jouw Verandermakers

De Kracht voor verandering is al aanwezig. Wij empoweren jouw Verandermaker.

Onze Veranderaanpak

Doorloop samen de 5 fasen voor verandering.

De Kern

Voordat we een project aanpakken, nemen we samen de tijd om het probleem te begrijpen, onze doelstellingen vast te leggen, onze doelgroep te identificeren en het gewenste gedrag concreet te benoemen.

De Diagnose

We duiken in de wereld van de doelgroep. We leren het gewenste gedrag kennen en onderzoeken de capaciteiten, omgeving, weerstanden en motivatie. Hiermee ontwikkelen we een veranderdiagnose. Aan welke knoppen moeten we draaien voor verandering?

De Strategie

We weten wat we moeten veranderen en gaan over naar het hoe: de strategie. Bewezen verandertechnieken uit de gedragspsychologie vertalen we naar jouw specifieke context. De Verandermakers ontwikkelen samen met de doelgroep jouw veranderstrategie.

De Test

De strategie is klaar. Op naar de test. Hiermee zorgen we ervoor dat we zeker weten dat de strategie aansluit bij de doelgroep en het doelgedrag. We kunnen nog aanpassingen doen voor een optimale strategie.

De Verandering

Geslaagd voor de test? Mooi, dan gaan we het breed uitrollen in de praktijk. We zorgen niet voor kortdurende verandering, maar voor duurzame verandering. En we meten het effect van de verandering, want we willen wel weten of het ook echt werkt.